Over mij

 

Saskia Deknatel

PEDICURE

Mijn naam is Saskia Deknatel, gediplomeerd medisch pedicure en het gezicht van Pedicuresalon Deknatel. U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicurebehandeling, deelbehandelingen en cosmetische voetbehandelingen. 

Sinds mei 2019 ben ik trotse eigenaar van mijn Salon in Yde. In 2020 heb ik de vervolg opleiding medisch pedicure afgerond. Hier werd ik opgeleid om klanten met diabetes, reuma, spasticiteit, kanker en nagelreparaties goed te behandelen. Nu kunnen klanten met diabetes door mij worden behandeld.

Hygiƫne, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste ingrediƫnten in de praktijk. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en geef indien nodig een passend advies.

Ik werk met een nat-techniek-motor, wat een groot voordeel is omdat de behandelde plek continu wordt ontsmet. Ook verkoelt het de huid, waardoor de behandelingen pijnloos kunnen worden uitgevoerd.

Naast mijn werk als pedicure werk ik ook als verpleegkundige, waardoor ik mijn medische kennis goed kan toepassen tijdens een pedicure behandeling. Ik ben aangesloten bij ProVoet, brancheorganisatie voor de voetverzorger. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied.


Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!