Over mij

 

Saskia Deknatel

PEDICURE

Mijn passie voor het vak van de pedicure is begonnen tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige. Hier kwam ik in contact met pedicures en kreeg interesse in het beroep. Ik zag, hoe belangrijk goede verzorging van de voeten is en dit inspireerde mij, zodat ik heb besloten om dit werk ook te gaan doen. In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding pedicure aan de Noord Nederlandse Academie in Groningen. Hier heb ik een 2 jaar durende opleiding  gevolgd, die ik in juli 2019 heb ik afgrond. In september ben ik begonnen met de vervolg opleiding tot medisch pedicure, waar ik leer om ik klanten met diabetes, reuma, spasticiteit, kanker en nagelreparaties goed te  behandelen.

In juli 2019 heb ik in Yde mijn Pedicure salon in opgestart. Ik heb er veel zin in om als pedicure aan het werk te gaan en u te helpen met u voetproblematiek.

Ik werk met een nat-techniek-motor, wat een groot voordeel is omdat de behandelde plek continu wordt ontsmet. Ook verkoelt het de huid, waardoor de behandelingen pijnloos kunnen worden uitgevoerd.